Oheisliikunnan ohjaaja

  

Oletko innostunut liikkuja, ja haluaisit antaa oman panoksesi ratsastajan liikuntaan? Osallistumalla koulutukseen, saat käyttöösi ratsastajalle suunniteltuja liikuntakokonaisuuksia sekä liikuntatuokiomalleja ikäkausittain. Koko ajan täydentyvä ideapankki on käytössäsi oman liikuntatuokion suunnittelun pohjana. Ideapankki valmistuu vuoden 2014 aikana. Valmiit mallit voidaan toteuttaa sellaisenaan, ja työkalut tuokion/tunnin pitämiseen ovat helppokäyttöisiä sekä monipuolisia.

Oheisliikunnan ohjaajakoulutus on osa Liikkuva Ratsastaja-hanketta, jonka tavoitteena on saada lisättyä ratsastajien oheisliikuntaa lajia tukevalla liikunnalla terveysliikunnan näkökulmasta. Tämä lisää ratsastuksen turvallisuutta, auttaa keskittymään paremmin sekä ennen kaikkea säästää hevosta, kun ratsastajan kehnohallinta ja koordinaatio paranevat. Liikkuva Ratsastaja-koulutus voidaan liittää myös osaksi Valo ry:n järjestämää Liikuttaja-koulutusta, jos innostut asiasta enemmän! Lisätietoa löydät täältä: http://www.sport.fi/urheiluseura/aikuisten-seuratoiminta/koulutukset

Tule mukaan koulutukseen tekemään ratsastuksesta entistä liikuttavampi laji!

Lisäinfoa Liikkuva Ratsastaja -hankkeesta:


Koulutuspäivämäärät:

Seuraa SRL:n tapahtumakalenteria. Koulutuksiin voit ilmoittautua sähköisesti SRL:n tapahtumakalenterin kautta. 

Voit tilata koulutuksen alueellesi! Ota yhteyttä yhteydenottolomakkeella, tai ole yhteydessä SRL:n toimistoon.


 

Luentojen ja koulutusten peruutusehdot järjestäjälle ja osallistujalle:

  • yli 30 pv tilaisuuteen -> veloituksetta
  • 21– 30 pv tilaisuuteen 50 % hinnasta
  • 11– 20 pv tilaisuuteen 75 % hinnasta
  • 3 – 10 pv tilaisuuteen 90 % hinnasta
  • 0 – 2 vrk tilaisuuteen 100 %

 

Osallistu koulutukseen

Tiedustele mahdollisuutta osallistua oheisliikunnan ohjaajakoulutukseen. Otamme sinuun yhteyttä, kun olemme saaneet viestisi käsiteltyä. Jos haluat ilmoittautua suoraan koulutukseen, löydät ilmoittautumiskaavakkeen SRL:n sivuilta. Ilmoittautuessasi tapahtumakalenterin kautta ilmoittautumisesi on sitova.

Allaolevan lomakkeen täyttäminen ei sido sinua mihinkään.


 Sopivin koulutuspäivä